Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Şi-a ameninţat mama cu un cuţit şi a distrus bunuri prin casă. Un minor de 16 ani din Alba Iulia riscă dosar penal

Publicat

cutitUn minor de 16 ani din Alba Iulia riscă dosar penal după ce şi-a ameninţat mama cu un cuţit şi a distrus mai multe bunuri din locuinţa acesteia. Incidentul a fost aplanat de un echipaj de jandarmerie.

Printr-un apel la 112, înregistrat luni, 29 iunie, la ora 23.30, o femeie a solicitat ajutor de urgenţă deoarece fiul ei în vârstă de 16 ani ar fi ameninţat-o cu moartea şi i-ar fi distrus mai multe bunuri. Spre domiciliul apelantei, situat pe strada Tudor Vladimirescu din municipiul Alba Iulia, s-a deplasat un echipaj de jandarmerie şi a găsit-o pe acesta extrem de speriată şi agitată.

După ce s-a calmat, a relatat jandarmilor că incidentul a izbucnit în momentul în care că fiul ei minor i-ar fi cerut imperativ o explicaţie, ca urmare a faptului că o bănuia că ar fi semnalat forţelor de ordine posibile fapte incriminate de lege săvârşite de acesta. Nemulţumit de răspunsul mamei sale ar fi înjurat-o şi ar fi ameninţat-o cu acte de violenţă, folosindu-se se pare şi de un cuţit.

Constatând că femeia a reuşit să apeleze 112, a înfipt cuţitul în masa din bucătăria apartamentului şi a fugit, nu înainte de a avaria o maşină de spălat şi de a arunca pe jos un telefon mobil şi un televizor.

Minorul a fost identificat de jandarmi şi, existând suspiciunea rezonabilă cu privire la săvârşirea infracţiunilor de ameninţare şi distrugere, au fost întocmite acte de constatare potrivit normelor de procedură penală, urmând ca Poliţia Municipiului Alba Iulia să continue cercetările.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

3 Comentarii

3 Comentarii

  1. Anonim

    marți, 30.06.2015 at 17:34

    Foarte bine! Puscaria sa-l manance!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Este un retardat mintal,cum sa faci asa ceva? La puscarieeeeeeee!!!!

    • Mama

      miercuri, 01.07.2015 at 01:44

      Si ma hartuieste+ameninta in continuare, sa vad ce vor decide procurorii

      • Copilu'

        miercuri, 01.07.2015 at 10:15

        Da ti-am zi tu ca nu mai fac.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax