Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Şi-a ameninţat părinţii şi a încălcat de trei ori ordinul de protecţie. Bărbat din Bistra, reţinut de Poliţie

Publicat

pol

Un bărbat din Bistra a fost reţinut de poliţişti, după ce a încălcat de trei ori un ordin de protecţie provizoriu. Mai mult, şi-a ameninţat din nou părinţii.

Potrivit IPJ Alba, joi poliţiştii Postului de Poliţie Bistra au luat măsura reţinerii, pentru o perioadă de 24 de ore, faţă de un bărbat de 35 de ani, din comună, care este cercetat sub aspectul săvârşirii infracțiunilor de „ameninţare” şi „încălcarea măsurilor prevăzute în ordinul de protecție”.

În perioada 15 – 18 aprilie, bărbatul ar fi încălcat, de trei ori, ordinul de protecţie emis de Judecătoria Cîmpeni în 3 aprilie, pentru o perioadă de 6 luni, prin care era obligat să părăsească temporar locuinţa şi să păstreze o distanţă minimă de 10 metri faţă de tatăl său. Mai mult, acesta şi-ar fi ameninţat, din nou, părinţii.

Bărbatul va fi prezentat în faţa procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Cîmpeni, pentru dispunerea măsurilor legale.          

foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax