Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Și-a amenințat vecinii cu moartea, iar apoi s-a urcat în căruță. Faptele pentru care un bărbat din Alba a fost trimis în judecată

Publicat

Un bărbat dintr-un sat din Alba va ajunge în fața instanței pentru mai multe fapte. Este vorba despre cinci fapte de violență și amenințări care îl vor aduce pe acesta în instanță. 

Faptele s-au petrecut în data de 23 iulie 2022, dar o trimitere în judecată a avut loc abia în data de 16 februarie 2024. Scandalul produs de acesta este descris de magistrați în motivarea instanței.

Dosarul a trecut de stadiul de măsuri și excepții de cameră preliminară și va fi judecat de magistrații Judecătoriei Blaj.

Totul s-a petrecut într-o singură zi. Prima dată bărbatul și-a amenințat vecinii cu toporul. Apoi pe unul dintre cele două persoane vătămate le-a bătut cu o bâtă dar și cu pumnii, iar altuia i-a tras o palmă peste față.

După ce a comis faptele de violență s-a urcat în căruță și a plecat.

la data de 23.07.2022, în jurul orei 19.00, într-un loc public, i-a amenințat pe persoanele vătămate strigând că le taie capul cu toporul, că îi așteaptă în „capul satului” să îi omoare, context în care, la un moment dat a ridicat toporul deasupra fiecăreia dintre persoanele vătămate și le-a aplicat câte o lovitură cu palma în zona feței, după care a plecat cu căruța, continuând să strige către persoanele vătămate că îi omoară, provocând un scandal auzit de mai multe persoane, au notat magistrații în motivarea instanței.

Pentru faptele pe care le-a comis, judecătorii au decis trimiterea bărbatului în judecată.

Momentan dosarul nu a primit un prim termen de judecată.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax