Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Şi-a aruncat colegul de pahar în râul Ampoi şi i-a furat banii. Tânăr de 28 de ani, reclamat la Poliţie, pentru tâlhărie

Publicat

raul ampoi Un tânăr din Alba Iulia riscă să fie cercetat penal, după ce şi-a aruncat colegul de pahar în râul Ampoi şi i-a sustras banii. Cazul a fost constatat de un echipaj de jandarmerie, iar cercetările sunt continuate de poliţişti.

Incidentul a fost semnalat prin apel la 112, miercuri, 16 septembrie, în jurul orei 21.00, de un bărbat în vârstă de 32 de ani, care a solicitat ajutor deoarece fusese victima unei agresiuni. Un echipaj de jandarmerie a răspuns solicitării şi l-a identificat pe apelant în faţa unui bar situat Bulevardul Victoriei din municipiul Alba Iulia.

Extrem de agitat şi tulburat, acesta a relatat jandarmilor că, după ce a consumat băuturi alcoolice în compania unui prieten, pe terasa unui local situat pe malul râului Ampoi, pe fondul unui conflict spontan, a fost îmbrâncit în râul care tranzitează municipiul. În plus, acesta susţine că i-a fost sustrasă din buzunar o sumă de bani.

Jandarmii au plecat în căutarea presupusului agresor şi au reuşit în scurt timp să-l depisteze într-un bar situat pe strada Alexandru Ioan Cuza din localitate. Este vorba de un tânăr în vârstă de 28 de ani, domiciliat în Alba Iulia care, întrebat asupra comportamentului său, a admis că şi-a îmbrâncit prietenul în râul amintit. Susţine că victima i-ar fi făcut avansuri.

Dată fiind suspiciunea rezonabilă cu privire la săvârşirea infracţiunii de tâhărie, jandarmii au întocmit un proces verbal de constatare a celor întâmplate. Cercetările în cauză urmează a fi continuate de Poliţia Municipiului Alba Iulia.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate