Connect with us
Publicitate

BLAJ

Și-a atacat socrul cu un cuțit. Bărbat din Alba, căutat de Poliție, pentru tentativă de OMOR

Publicat

politie noaptea

Un bărbat din Cetatea de Baltă, acuzat de tentativă de omor, este dat în urmărire de către Poliție. Pe numele său a fost emis un mandat de arestare preventivă în lipsă. Acesta și-a atacat socrul cu un cuțit, provocându-i mai multe leziuni. Momentan, bărbatul este de negăsit.

Tribunalul Alba a emis, pe numele lui Ion Cosmin B., din Cetatea de Baltă, un mandat de arestare preventivă de 30 de zile în lipsă.

Potrivit unor surse judiciare, în data de 2 octombrie, pe fondul unor neînțelegeri în familie, bărbatul și-ar fi atacat socrul cu un cuțit, provocându-i acestuia mai multe leziuni, care nu au necesitat internarea în spital.

În primă instanță, cazul a fost preluat de către procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Blaj și încadrat la loviri și alte violențe, dar între timp, în urma unor cercetări mai amănunțite, a fost schimbat în tentativă de omor.

Prin schimbarea încadrării juridice, cazul a fost preluat de către procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Alba, care, în data de 5 octombrie, au propus mandat de arestare preventivă pe numele bărbatului.

„(…) admite propunerea Parchetului de pe lângă Tribunalul Alba şi, în consecinţă (…) dispune arestarea preventivă a B. I. Cosmin (…) pe o durată de 30 de zile, începând cu data prinderii şi punerii în executare a mandatului de arestare preventivă. (…) cheltuielile judiciare avansate de stat rămân în sarcina acestuia. (…) suma de 130 lei reprezentând onorariul apărătorului din oficiu va fi virată în contul Baroului Alba din fondurile Ministerului Justiţiei, urmând a rămâne în sarcina statului. Cu drept de contestaţie în termen de 48 de ore de la pronunţare pentru procuror şi de la comunicare pentru inculpat. Pronunţată în camera de consiliu astăzi, 5 octombrie 2018, la ora 1330”, se arată în decizia Tribunalului Alba.

Bărbatul a fost dat în urmărire, iar când va fi găsit va fi adus în fața magistraților pentru începerea procedurilor legale.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax