Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Și-a bătut soția pentru că a cheltuit o sumă de bani fără să-i ceară acordul. Bărbat de 49 de ani din Bărăbanț cercetat de oamenii legii

Publicat

Pentru că a cheltuit o sumă de bani fără a cere acordul soţului, o femeie din Bărăbanţ a fost înjurată şi bătută. Jandarmii au intervenit de urgenţă, iar bărbatul riscă să fie cercetat penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire şi alte violenţe.

Conflictul a fost anunţat la 112 de către fiica femeii care, în jurul orei 24.00, aflându-se într-o cameră alăturată, şi-a auzit mama cerând ajutor. Un echipaj de jandarmerie a ajuns în scurt timp la faţa locului şi a aplanat incidentul. Din primele verificări a reieşit faptul că bărbatul i-a reproşat soţiei că a cheltuit o sumă de bani fără aprobarea sa, motiv pentru care între cei doi a izbucnit un scandal.

Discuţia a degenerat şi, în scurt timp, ameninţările cu acte de violenţă au fost puse în practică. Astfel, femeia a fost lovită de mai multe ori cu pumnii şi picioarele, iar pentru că a intervenit în ajutorul mamei, se pare că şi fiica acesteia a avut parte de acelaşi tratament.

Bărbatul a fost identificat ca fiind M.T. (49 de ani) şi, existând suspiciunea rezonabilă că ar fi săvârşit infracţiunea de lovire şi alte violenţe, pe numele lui a fost întocmit un proces verbal despre împrejurările constatate. Documentul va fi înaintat organelor de urmărire penală, ca act de sesizare.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax