Connect with us
Publicitate

Uncategorized

Şi-a curmat singur suferinţa: Un bolnav de cancer a fost găsit spânzurat în apartamentul personal

Publicat

Locatarul unui bloc de pe strada Vânătorilor din Alba Iulia şi-a pus capăt zilelor, vineri, în jurul orei 12.30. Bărbatul de 62 de ani a fost găsit spânzurat de uşa de acces în debara.

În urma examinării cadavrului nu au fost evidenţiate urme vizibile de violenţă, acesta fiind transportat la Serviciul de Medicină Legală Alba în vederea efectuării necropsiei şi stabilirii cu exactitate a cauzei morţii. Potrivit medicilor, bărbatul era diagnosticat cu cancer laringian de mai bine de un an de zile, făcea chimioterapie, iar, din cauza stării sale de sănătate, intra frecvent în depresii. Într-un moment de slăbiciune, bolnavul şi-a curmat suferinţa.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. atti

    duminică, 24.07.2011 at 08:39

    DA.ASTA E REFORMA STATULUI, ASTA E REZULTATUL DECLARATIILOR DE BASESCU, CUM ROMANIA NU E STAT SOCIAL, SI FIECARE SA SE DESCURCE CUM POATE.A UITA SA SPUNA CUM POATE UN OM SA SE DESCURCE LA 70 ANI, SI BOLNAV CU 200-300 EURO, FATA DE CEI CARE SUNT TINERI SI DIN NEMUNCA MULTI AU VENIT DE 1000-3000 EURO, PLUS ALTE AVANTAJE.ESTE TRAGEDIE CE SE INTANLPLA IN 2011 IN ROMANIA.HAOS, SARACIE, SOMAJ, SI MULTA POLITICA DE PROPAGANDA CU BATJOCURA LA SARACI.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax