Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Şi-a dat foc în curtea liceului din Cîmpeni. Un tânăr de 30 de ani a ajuns cu arsuri de gradul doi la spitalul din Alba Iulia

Publicat

Un tânăr din Câmpeni, cunoscut cu tendinţe de automutilare, a ajuns la spitalul din Alba Iulia cu arsuri de gradul doi pe corp, după ce şi-a dat foc, în curtea unui liceu. Acesta se afla în stare de ebrietate în momentul în care şi-a incendiat, cu o brichetă, hainele pe care le purta.

Incidentul s-a petrecut marţi, 19 august, la ora 18.21, când poliţiştii din Cîmpeni au fost sesizaţi cu privire la faptul că o persoană s-a autoincendiat în timp ce se afla în curtea liceului din Cîmpeni. Mai mulţi cetăţeni care au observat evenimentul au intervenit, până la sosirea echipelor de intervenţie.

Din primele cercetări efectuate de poliţişti a rezultat că T.V.N., de 30 de ani, din Cîmpeni, aflându-se în stare de ebrietate, şi-a autoincendiat vestimentaţia.

T.V.N., care era cunoscut cu tendinţe de automutilare, a fost transportat la spitalul din Cîmpeni unde i-au fost acordate primele îngrijiri medicale şi unde a fost diagnosticat cu arsuri de gradul II pe cca. 30 % din corp iar pentru îngrijiri de specialitate a fost transferat la spitalul din Alba Iulia.

În cauză nu există suspiciuni privind modul de producere a evenimentului, transmit reprezentanţii IPJ Alba.

Potrivit unor surse, tânărul ar avea şi antecedente penale.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Antin

    miercuri, 20.08.2014 at 20:08

    Sa stinga incendiul??? WOW…

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax