Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Şi-a dus victima acasă, după ce a lovit-o cu maşina. Un tânăr din Avram Iancu este cercetat pentru părăsirea locului accidentului şi vătămare corporală

Publicat

Un tânăr de 35 de ani din Avram Iancu este cercetat pentru părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea  poliţiei şi vătămare corporală din culpă, după ce a lovit cu maşina un bătrân de 79 de ani şi l-a dus acasă. Pentru că acuza dureri la nivelul picioarelor, victima a ajuns, în cele din urmă, la spital, unde a fost diagnosticat cu fractură.

Accidentul s-a petrecut marţi dimineaţa, pe DJ 762, în comuna Avram Iancu. Poliţia oraşului Cîmpeni s-a sesizat la ora 18.00 şi a stabilit că T.L.J., de 35 de ani, din comuna Avram Iancu, în timp ce conducea un autoturism în direcţia Avram Iancu – Vidrişoara, l-a surprins şi accidentat cu partea stângă faţă a autoturismului, pe B.E. (79 de ani), care traversa şoseaua prin loc nepermis şi fără să se asigure.

După comiterea accidentului, conducătorul auto l-a transportat pe vârstnic la domiciliul său, fără a anunţa poliţia despre producerea accidentului. În jurul orei 16.30, B.E. a fost transportat de familie la Spitalul orăşenesc Cîmpeni, pentru că acuza dureri la nivelul membrelor inferioare. S-a constatat că avea o fractură la nivelul piciorului drept.

Şoferul a fost testat cu aparatul alcootest, care a evidenţiat faptul că nu era sub influenţa alcoolului. Faţă de acesta a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul comiterii infracţiunilor de părăsirea locului accidentului, fără încuviinţarea  poliţiei şi vătămare corporală din culpă.

Foto: arhivă

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax