Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Şi-a „educat fizic” copila: Femeie de 37 de ani din Alba Iulia, cercetată penal, după ce şi-a lovit fata, în plină stradă

Publicat

O femeie de 37 de ani din Alba Iulia a intrat în vizorul oamenilor legii, după ce şi-a bătut fata de 11 ani, în plină stradă. Incidentul s-a petrecut marţi, în jurul amiezei, în cartierul Bărăbanţ. Un martor a chemat jandarmii, iar mama a recunoscut că „şi-a educat fizic fata” pentru că  „nu a ascultat-o şi a fost obraznică”. Va fi cercetată pentru lovire şi alte violenţe.

Un echipaj de jandarmerie a intervenit de urgenţă pe strada Corniştei din municipiul Alba Iulia, marţi, la ora 13.15, în urma unui apel la 112, prin care a fost anunţat un incident în care un copil fusese bătut de unul dintre părinţi. „La faţa locului, jandarmii au identificat o fetiţă în vârstă de 11 ani care prezenta urme de sângerare la nivelul feţei ca urmare a unor lovituri primite chiar de la mama sa. Un martor la întregul eveniment a declarat verbal că minora fusese bătută în stradă, faţa porţii casei sale şi lăsată apoi fără supraveghere. Impresionat de drama fetei acesta a invitat-o la el în curte după care a solicitat ajutor prin apelarea numărului unic 112”, se arată într-un comunicat al Jandarmeriei Alba.

Mama copilului, Simona B. ( 37 de ani) din Alba Iulia, a recunoscut că „şi-a educat fizic fata”, pentru că „nu a ascultat-o şi a fost obraznică”. Pe numele acesteia au fost efectuate actele premergătoare începerii urmăririi penale, pentru lovire şi alte violenţe, caz ce va intra în atenţia Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia şi Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Alba. Instituţia va lua măsuri de acordare în regim de urgenţă a asistenţei şi protecţiei instituţionale a minorei.

Foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax