Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Şi-a incendiat casa, după ce s-a certat cu soţia: Bărbat din Silivaş, cercetat pentru distrugere. Se afla sub influenţa alcoolului

Publicat

Un bărbat de 38 de ani din Silivaş este cercetat pentru distrugere după ce a provocat un incendiu la propria locuinţă. Sub influenţa alcoolului şi după certuri cu soţia, bărbatul a aprins haine din casă, iar focul s-a extins la acoperiş.

Vineri seara, la ora 19.30, poliţiştii Postul de Poliţie Hopârta au fost sesizaţi prin SNUAU 112, cu privire la faptul că la o locuinţă din satul Silivaş s-a produs un incendiu.

Incendiul a fost stins, în scurt timp de la sesizare, de către cetăţenii din localitate, nemaifiind necesară intervenţia pompierilor.

Din primele cercetări efectuate de poliţişti a rezultat că incendiul a fost provocat de către R.P., de 38 de ani, din Silivaş, la locuinţa sa, în urma unor certuri cu soţia şi pe fondul consumului de alcool.

Iniţial, bărbatul a dat foc, în interiorul locuinţei, mai multor obiecte de îmbrăcăminte, iar focul s-a extins la acoperişul acesteia.

În urma incendiului a fost distrus acoperișul, construit din lemne şi învelit cu o prelată în vreme ce pereţii din pământ ai locuinţei nu au fost afectaţi. Nu au fost înregistrate victime omeneşti.

Reţeaua de electricitate a imobilului a fost debranşată de către reprezentanţii “Electrica” iar membrii familiei s-au mutat la o rudă.

În continuare, faţă de R.P., poliţiştii Postului de Poliţie Hopârta continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de distrugere.

foto: arhivă

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax