Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Şi-a înjunghiat soţul cu un cuţit. O femeie de 25 de ani din Alba Iulia s-a ales cu dosar penal după o ceartă în familie cu alcool „la bord”

Publicat

O ceartă izbucnită între doi soţi din Alba Iulia a ajuns în atenţia poliţiştilor, după ce soţia şi-a înjunghiat bărbatul cu un cuţit în abdomen. Acesta a ajuns la spital, iar femeia, o tânără de 25 de ani, s-a ales cu dosar penal.

Incidentul a fost sesizat la poliţie în noaptea de joi spre vineri, la ora 1.00. Un bărbat de 39 de ani din Alba Iulia a anunţat că a fost tăiat cu un cuţit în zona abdominală,  în timpul unui conflict cu soţia.

Echipa de cercetare deplasată la faţa locului a constatat că în noaptea de 12/13 septembrie, pe fondul consumului de alcool, între cei doi soţi s-a produs o altercaţie, iar Viorica S. (25 de ani) din Alba Iulia a fost cea care şi-a tăiat soţul cu cuţitul.

Bărbatul a fost transportat la Spitalul Judeţean Alba unde i-au fost acordate îngrijiri medicale, fiind diagnosticat cu ,,plagă înjunghiată”, fără a-i fi afectate organele vitale.

Pe numele femeii au fost întocmite actele premergătoare cercetării sub aspectul comiterii infracțiunii de lovire sau alte violenţe, urmând ca, în funcţie de evoluţia stării de sănătate a victimei şi de concluziile medico legale ce vor fi formulate, să fie făcută încadrarea juridică finală a faptei sale.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Pingback: Propusă pentru arest preventiv: Viorica S. din Alba Iulia, care și-a înjunghiat soțul cu un cuțit în burtă, va fi prezentată Parchetului | Alba24

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax