Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Și-a însuşit un portmoneu uitat într-o farmacie din Aiud. Femeie din Gâmbaş, cercetată de oamenii legii

Publicat

portmoneu Poliţişti din Aiud o cercetează penal pe o femeie care şi-a însuşit un portmoneu uitat într-o farmacie din Aiud, de una din cliente.
La data de 10 septembrie, poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Aiud au identificat-o pe o femeie din Gâmbaş, care este bănuită de comiterea unei infracțiuni de însușirea bunului găsit, faptă prevăzută de art. 243 din Codul Penal.
Se pare că, la data de 1 septembrie, în timp ce se afla într-o farmacie din municipiul Aiud, femeia a găsit un portmoneu în care era suma de 2.600 de lei, un card bancar şi documentele de identitate ale unei persoane din Ciugudul de Sus.
M.V. a luat portmoneul şi nu l-a restituit celei care-l pierduse şi nici nu l-a predat poliţiei, în termenul prevăzut de lege.
Cu ocazia cercetărilor efectuate, poliţiştii au reuşit să recupereze suma de 1.720 lei precum şi documentele de identitate şi cardul bancar.
Cercetările sunt continuate.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax