Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Și-a lovit fosta prietenă, cu pumnii și picioarele. Bărbat din Sebeș, cercetat penal

Publicat

pumn agresiune

Un bărbat din Sebeș, care și-a bătut fosta prietenă este cercetat penal, iar polițiștii au emis un ordin de protecție provizoriu.

Incidentul a fost sesizat Polițieii Sebeș luni, 23 septembrie 2019, de către o tânără de 24 de ani, care locuiește fără forme legale în municipiul Sebeș. Aceasta a reclamat că a fost agresată de către fostul concubin.

Din primele cercetări efectuate de polițiști a rezultat că, în aceeași zi, bărbatul, în vârstă de 44 de ani, din Sebeș, s-ar fi dus la fosta sa concubină și ar fi lovit-o cu pumnii și picioarele.

Polițiștii i-au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie și au emis un ordin provizoriu de protecție, pentru o perioadă de 5 zile, care îi interzice să se apropie de femeie și de locuința acesteia, la o distanță mai mică de 50 de metri.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax