Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Şi-a lovit socrul cu toporul în cap. Un tânăr de 25 de ani din Alba Iulia este cercetat penal

Publicat

Un tânăr de 25 de ani din Alba Iulia este cercetat penal, după ce şi-a lovit socrul cu un topor în cap. Scandalul s-a petrecut pe strada Eleşteului.

Poliţia Municipiului Alba Iulia a fost sesizatǎ prin SNUAU 112, sâmbătă, 1 decembrie, cu privire la faptul că, la o locuinţă situată pe strada Eleşteului din Alba Iulia, între doi bărbaţi s-a produs un conflict în urma căruia unul a fost lovit în zona capului cu un topor.

Din primele cercetări efectuate de poliţiştii deplasaţi la faţa locului a rezultat că, sâmbătă după-amiaza, Iosif A. (25 de ani), din Alba Iulia, s-a deplasat la locuinţa socrului său, Andrei F. (48 de ani), unde, din cauza unor neînţelegeri mai vechi legate de relaţia dintre suspect şi fiica victimei, l-a lovit pe acesta din urmă cu toporul în cap.

Victima a fost transportatǎ la spital unde au fost stabilite primele concluzii ale agresiunii respectiv traumatism cranio cerebral cu plǎgi contuze ale scalpului.

În cauză, faţă de Iosif A., a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul comiterii infracţiunii de lovire, urmând ca în funcţie de rezultatul concluziilor medico legale sǎ fie făcută încadrarea juridică finală a faptei.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate