Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Şi-a pus capăt zilelor. Bărbat de 47 de ani din Cugir, găsit spânzurat în casă. Corpul neînsufleţit a fost găsit de un vecin

Publicat

politia cadavruTragedie într-o familie din Cugir. Un bărbat de 47 de ani a fost găsit spânzurat în locuinţa sa. Corpul neînsufleţit a fost găsit de un vecin. Victima ar fi recurs la decizia drastică din cauza datoriilor.

Cazul a ajuns în atenţia Poliţiei, vineri, după ce un localnic a sunat la 112. Bărbatul. B.I. (47 de ani) din Cugir a fost găsit spânzurat de un cui din peretele unei camere din locuinţă. Din concluziile medicilor legişti, cauza morţii a fost asfixia mecanică.

Poliţiştii cercetează împrejurările în care a survenit decesul însă din primele date este vorba despre o sinucidere. Bărbatul ar fi avut probleme financiare şi nu ar mai fi suportat presiunea dată de datorii.

Soţia sa ar fi lucrat în Italia şi, la întoarcere, i-ar fi cerut bani să poată continua munca în străinătate.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax