Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Şi-a pus capăt zilelor. Un bărbat de 38 de ani a fost găsit spânzurat în spatele unui imobil din comuna Săliştea

Publicat

Un bărbat de 38 de ani din comuna Sălişte, judeţul Alba, şi-a pus capăt zilelor. Acesta a fost găsit, joi 9 iulie de către Poliţia Rurală Vinţu de Jos, spânzurat în spatele unui imobil din comună. Din primele cercetări, poliţişti au constatat că acesta nu prezenta urme de violenţă.

Poliţiştii Secţiei 2 Poliţie Rurală Vinţu de Jos au fost sesizaţi telefonic, la data de 9 august ora 10.00, cu privire la decesul unei persoane. În urma sesizării, la faţa locului s-a deplasat echipa operativă de poliţişti şi din primele cercetări, a constatat faptul că, într-o livadă, în spatele unui imobil din comuna Săliştea, judeţul Alba, se afla spânzurat, un bărbat în vârstă de 38 de ani.

În urma examinării sumare a cadavrului,  poliţiştii au constatat că acesta nu prezenta urme de violenţă.

Pentru stabilirea cauzei exacte a decesului, cadavrul a fost transportat şi depus la Morga Spitalului Municipal Alba Iulia, în vederea efectuării necropsiei, urmând ca, în funcţie de concluziile medico-legale să fie dispuse măsurile de urmare.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax