Connect with us
Publicitate

Uncategorized

Și-a riscat libertatea pentru 40 de kilograme de zahăr și un motofierăstrău. Bunurile au fost furate dintr-un schit din Baia de Arieș

Publicat

Un bărbat din județul Botoșani și-a riscat libertatea, pentru 40 de kilograme de zahăr și un motofierăstrău. Acesta și-a făcut aprovizionarea cu bunuri furate din incinta unui Schit de pe raza orașului Baia de Arieș.

Poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Baia de Arieş l-au identificat şi reţinut, luni, pe principalul suspect de comiterea unui furt în legătură cu care au fost sesizaţi în dimineaţa aceleiaşi zile.

Din investigaţii, poliţiştii au stabilit că în data de 6 octombrie, în jurul orei 20.00, Eugen M.R. (44 de ani), din comuna Frumuşica, judeţul Botoşani, s-a deplasat la un schit din Baia de Arieş, de unde, profitând de faptul că în casa monahală nu se afla nici o persoană, a sustras un motofierăstrău mecanic şi 40 kg de zahăr.

După comiterea faptei, bărbatul s-a deplasat în municipiul Turda, unde a vândut bunurile sustrase, unei persoane necunoscute.

Eugen M.R. a fost depistat luni dimineaţa, în zona staţiei CFR Câmpia Turzii, ocazie cu care a fost reţinut de către poliţiştii din Baia de Arieş.

Învinuitul a fost depus în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv al IPJ Alba, urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpeni, cu propunere de arestare preventivă sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat.

Cercetările sunt continuate pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale a învinuitului, precum şi pentru recuperarea prejudiciului.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax