Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Şi-a sărbătorit ziua de naştere şi a primit „cadou” de la jandarmi o amendă de 200 de lei

Publicat

petrecere

O tânără din Blaj a fost amendată de jandarmi pentru că muzica dată la maximum nu a mai putut fi tolerată de vecini. Fata în vârstă de 28 de ani îşi sărbătorea ziua de naştere, iar cheful de duminică s-a prelungit până noaptea, la ora 00.45. Pentru tulburarea liniştii publice, aceasta a primit o amendă de 20o de lei.

Iuliana L. din Blaj a fost sancţionată de jandarmi, pentru că petrecerea organizată pentru a-şi sărbători ziua de naştere a ajuns să dureze până la 00.45, oră la care gălăgia nu a mai fost tolerată de vecini. Aceştia au sesizat incidentul la 112, iar jandarmii au intervenit prompt şi au restabilit liniştea. Sărbătorita a primit „cadou” o amendă contravenţională în valoare de 200 de lei.

Pentru prevenirea acestor fapte jandarmii le reamintesc cetăţenilor că fapta de tulburare a liniştii locuitorilor prin producerea de zgomote cu orice aparat sau obiect ori prin strigate sau larmă se sancţionează cu amendă de la 200 la 1.000 lei. De asemenea, organizarea de petreceri cu caracter privat şi utilizarea de aparatură muzicală la intensitate de natură a tulbura liniştea locuitorilor, în corturi, alte amenajări sau în spaţiu neacoperit, situate în mediul urban, în perimetrul apropiat imobilelor cu destinaţia de locuinţe constituie contravenţie şi se sancţionează cu amendă cuprinsă între 500 şi 1.500 de lei.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax