Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Şi-au folosit copiii minori şi fratele în scaun cu rotile, ca să primească un leu de la trecători. Două femei din Alba Iulia şi Teiuş cercetate pentru cerşetorie

Publicat

Au vrut să îşi facă rost de bani şi au fost prinse de poliţiştii din Alba Iulia, în timp ce îşi exploatau copiii, respectiv fratele aflat într-un scaun cu rotile. Miercuri, două femei din Teiuş şi Alba Iulia s-au folosit de membrii familiei să cerşească un leu sau doi de la oamenii care treceau prin Piaţa Iuliu Maniu şi pe strada Tudor Vladimirescu.

Poliţiştii din Alba Iulia au continuat şi miercuri acţiunea de combatere a cerşetoriei pe raza municipiului. Au fost constatate două infracţiuni, din care una de folosire a unui minor în scop de cerşetorie şi una de exploatare a cerşetoriei, fapte reţinute în sarcina a două femei.

Astfel, în Piaţa Iuliu Maniu a fost depistată C.S., de 31 de ani, din Teiuş, care apela la mila public folosindu-se de prezenţa fiicelor sale de 2 şi 6 ani.

Pe strada Tudor Vladimirescu a fost depistată S.R., de 45 de ani, din Alba Iulia, care îl determina pe fratele său, o persoană cu dezabilități, în vârstă de 47 de ani, aflat într-un cărucior cu rotile, să apeleze la mila publicului.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax