Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Şi-au intoxicat copiii cu INSECTICID, din greşeală. Doi soţi din Baia de Arieş, cercetaţi de poliţişti

Publicat

Doi soţi din Baia de Arieş sunt cercetaţi pentru rele tratamente aplicate minorului, după ce le-au administrat fiicelor, de 4 şi 5 ani, insecticid în loc de suspensie pentru tratarea febrei. Minorele au fost internate în spital, iar acum viaţa lor este în afara oricărui pericol.

Luni, poliţiştii din cadrul Poliţiei oraşului Baia de Arieş au întocmit acte premergătoare cercetării, sub aspectul comiterii infracțiunii de rele tratamente aplicate minorului, faţă de H.L., de 37 de ani şi H.M.M., de 27 de ani, din Baia de Arieş, părinții a două fetiţe în vârstă de 4 şi 5 ani.

În 6 decembrie, în jurul orei 17.00, în timp ce se aflau la domiciliul lor din orașul Baia de Arieş, părinţii le-au administrat celor două minore, din greşeală, insecticid pentru uz veterinar, confundându-l cu o suspensie lichidă pentru ameliorarea febrei.

Întrucât starea de sănătate a celor două fetiţe s-a agravat, părinţii au solicitat sprijinul ambulanţei care le-a transportat la spitalul din Cîmpeni, unde au fost stabilizate şi de unde au fost transferate la Spitalul Judeţean Cluj.

Reprezentanţii spitalului i-au sesizat pe poliţiştii din Baia de Arieş iar cu ajutorul unui medic veterinar, la locuinţa familiei au fost efectuate cercetări pentru identificarea recipientului şi stabilirea substanţei care le-a fost administrată minorelor.

Din cauza stării de şoc, cei doi părinţi, nu le-au putut oferi informaţii utile medicilor şi poliţiştilor, legate de substanţa administrată minorelor şi locul de depozitare.

După identificarea recipientului, un poliţist din cadrul Poliţiei Baia de Arieş s-a deplasat la spitalul din Cluj, în care au fost internate cele două minore, fiind astfel determinată substanţa care a provocat intoxicaţia, fapt care a condus la stabilirea tratamentului adecvat şi salvarea vieţilor celor două surori.

În prezent starea de sănătate a celor două minore este bună, viaţa lor fiind în afara oricărui pericol.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax