Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Sicilia va plăti jumătate din biletul de avion și o treime din cazare pentru turiștii care vor să o viziteze la toamnă

Publicat

Sicilia a început deja să se gândească la renașterea turismului post-coronavirus. Insula italiană a anunțat că va acoperi jumătate din costurile de zbor și o treime din cheltuielile hoteliere pentru turiștii care doresc să o viziteze.

De asemenea, turiştii pot primi bilete gratuite la muzee şi situri arheologice, relatează Evening Standard.

Din 10 martie, ziua în care s-a închis, Sicilia a pierdut până la un miliard de euro reprezentând venituri din turism. Chiar dacă schema propusă pentru a încuraja turismul ar costa administrația insulei 50 de milioane de euro, autorităţile italiene tot consideră că ar fi o investiţie bună.

Aceste vouchere vor fi disponibile pe site-ul Visit Sicily imediat după ce țara își va redeschide granițele, însă această dată este deocamdată necunoscută.

Italia va permite restaurantelor să se deschidă, însă doar pentru a lucra în sistem de livrare, de pe 4 mai şi, de asemenea, va redeschide sectorul construcţiilor.

13% din PIB-ul Italiei vine din turism, așa că țara este nerăbdătoare să fie din nou vizitată atunci când va lua sfârșit pandemia, iar acest lucru s-ar putea întâmpla în toamnă.

sursa: standard.co.uk, digi24.ro

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax