Connect with us
Publicitate

ADMINISTRATIE

Silvia Moldovan: Pentru rezolvarea definitivă a gropilor în zona podului peste Mureş este nevoie de intervenţii complexe estimate la 800.000 de lei

Publicat

YouTube video

Directorul Direcţiei Tehnice din cadrul Primăriei Alba Iulia, Silvia Moldovan a explicat în ce vor consta lucrările ce vor demara vineri, în zona podului peste Mureş de la intrarea în municipiu. Deşi pe respectivul tronson care anual este afectat de gropi ar fi necesară o investiţie mai complexă, în această primăvară singurele intervenţii posibile sunt cele de plombare şi asfaltare a zonelor cu probleme.

Silvia Moldovan a recunoscut că pentru remedierea definitivă a gropilor şi surpărilor care afectează anual tronsonul de carosabil din cartierul Partoş, în apropierea podului peste Mureş, ar fi necesare investiţii mai complexe, estimate la o valoare totală de aproximativ 800.000 de lei, dar şi o deviere temporară a traficului rutier pe alte rute. Dat fiind faptul că în prezent se execută lucrări pe DJ 107 C în zona Drâmbar – Oarda şi că drumul prin Pâclişa nu permite o preluare a traficului intens, autorităţile au ajuns la o soluţie de compromis şi anume plombarea gropilor care afectează circulaţia.

Aşa cum chiar directorul tehnic al Primăriei a dat de înţeles, lucrările executate în această primăvară nu vor rezolva definitiv problemele şi este foarte probabil ca în curând noi gropi să apară în carosabil. Silvia Moldovan a asigurat că, de îndată de lucrările pe DN 107 C vor fi finalizate, vor fi făcute toate demersurile pentru începerea investiţiei din Partoş, asta însemnând şi trecerea proiectului prin Consiliul Local şi identificarea unor surse de finanţare.

Până atunci însă, vineri noapte, utilajele „Newamport Compani” vor fi instalate în cartierul Partoş, iar sâmbătă dimineaţa vor începe lucrările. Pe perioada intervenţiilor la covorul asfaltic, circulaţia în zonă se va desfăşura alternativ, pe un singur sens de mers. Reprezentanţii Primăriei Alba Iulia dau asigurări că lucrările vor fi finalizate până la începutul săptămânii viitoare.

Vedeţi în declaraţiile de mai jos ce presupune lucrarea complexă ce ar rezolva problema gropilor din Partoş:

YouTube video

YouTube video

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax