Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Silviu Bian a fost monitorizat de procurorii DNA, de la începutul lunii septembrie. Află cum s-a pregătit flagrantul şefului ANOFM

Publicat

Şeful ANOFM prins în flagrant în timp ce lua 80.000 lei de la un angajat a fost monitorizat de Direcţia Naţională Anticorupţie încă din luna septembrie. Potrivit ziarului România Liberă, DNA s-ar fi autosesizat la data de 5 septembrie 2011, în urma unor informaţii primite de la un serviciu secret.

Bian ar fi fost filat, interceptat telefonic şi ambiental, iar, după circa o săptămână de monitorizări,  DNA l-ar fi chemat pe Ristea Cristache, directorul filialei AJOFM Râşnov, care a formulat autodenunţul.

La data de 17 septembrie, Ristea Cristache s-a întâlnit cu Silviu Bian pentru a-i da o sacoşă în care, pe lângă o sticlă de alcool, ar fi fost un plic ce conţinea 22.000 de euro şi 19.000 lei. Întâlnirea a fost monitorizată audio-video. Atunci nu s-a realizat flagrantul, pentru a se stabili dacă infracţiunea este continuată, adică să se stabilească dacă primirea banilor reprezintă un obicei al şefului ANOFM, Silviu Bian.

Flagrantul s-a realizat la următoarea întâlnire din 15 octombrie, când ar fi fost fost remisă următoarea rată din taxa de protecţie. Între cele două acţiuni (17 septembrie-15octombrie) au fost interceptate convorbiri ce ar reprezenta probe ale corupţiei.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. he he

    marți, 18.10.2011 at 12:51

    Tare sint curios daca Bianu a fost urmarit pas cu pas dupa prima luare de mita si s-a aflat cui a dat o parte din bani:)

    Daca DNA este corect,or sa mai apara arestari 🙂

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax