Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Recurs respins la Curtea de Apel Bucureşti: Silviu Bian rămâne în arest

Publicat

Curtea de Apel Bucureşti a judecat, joi, recursul formulat de fostul şef al ANOFM, Silviu Bian, împotriva hotărârii Tribunalului Bucureşti de arestare preventivă a acestuia pentru 29 de zile.

Magistraţii bucureşteni au respins joi recursul fostului preşedinte ANOFM, aşa că acesta va rămâne în continuare după gratii, cel puţin pentru următoarele 29 de zile.

Silviu Bian este acuzat de fapte de corupţie, iar magistraţii au decis privarea lui de libertate. Acesta a  încercat să obţină joi eliberarea din arestul preventiv, dar fără rezultat.

Bian a fost reţinut pentru luare de mită. El le-a cerut judecătorilor să îi înlocuiascã arestul preventiv cu interdicţia de a părăsi ţara şi a contestat interceptările telefonice făcute de procurori. Anchetatorii au susţinut că, în libertate, el ar putea încerca să îşi acopere urmele infracţiunii.

Reamintim că fostul preşedinte ANOFM a fost prins în flagrant de procurorii DNA, în timp ce primea mită de la un denunţător suma de 82.000 de lei.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. silviu bian

    joi, 20.10.2011 at 11:11

    E bine la racoare?

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax