Connect with us
Publicitate

SPORT

Silviu Mureșan a înscris sub comanda lui Săndoi

Publicat

Cei mai promițători fotbaliști din eșalonul secund, peste 50 la număr au luat parte, în aceste zile, la un trial ce a avut loc la Mogoșoaia. Selecţionerul echipei naţionale de tineret la fotbal, Emil Săndoi a convocat, printre cei 50 de jucători, și doi componenți de la echipa din Cetatea Marii Uniri: Silviu Mureșan și Sergiu Buș.

Vestea bună pentru uniriști a venit, miercuri, de la Mogoșoaia, când atacantul Unirii Alba Iulia, Silviu Mureșan a reușit să înscrie în jocul de pregătire desfășurat între jucătorii convocați la această acțiune. Vârful de atac a devenit un titular incontestabil în acest sezon la „alb-negri”, iar prestațiile lui bune l-au adus în vizorul lui Săndoi.

Silviu Mureșan este un produs al Unirii Alba Iulia, însă el a fost împrumutat câteva sezoane la CSM Sebeș, în Liga a III-a, dar și la CS Zlatna, pentru un tur de campionat. Silviu Mureșan ar putea intra și el în atenția cluburilor mari, deoarece, în ciuda vârstei, acesta are câteva meciuri oficiale atât în eșalonul secund, cât și în Liga a III-a.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
PublicitateParteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax