Connect with us
Publicitate

SPORT

Silviu Mureșan și Sergiu Buș, la lotul național de tineret

Publicat

Atacanții uniriști Sergiu Buş și Silviu Mureșan (foto, dreapta) au fost convocați la o acțiune a lotului național de tineret. Silviu Mureșan a fost primul chemat la naționala condusă de Emil Săndoi, în vreme ce feroviarul Sergiu Buș a fost înștiințat abia ieri că trebuie să se prezinte la lot. Cei doi jucători ai Unirii Alba Iulia vor participa la o selecție ce va avea loc, timp de două zile, la Mogoșoaia.

Sabou, Soporan și Buș ar putea părăsi Unirea

Vârful împrumutat de CFR Cluj la Unirea Alba Iulia ar putea reveni în garnitura „formației din Gruia”. Motivul ar fi dat de faptul că juniorul nu mai dorește să continue la Unirea. În contractul atacantului există o clauză conform căreia Buș se poate întoarce în orice moment la CFR Cluj, la solicitarea „alb-vișiniilor”.

La capitolul despărțiri posibile mai figurează și numele lui Florin Sabou, dar și al lui  Rareș Soporan, ambii anunțând conducerea clubului că și-ar dori să rezilieze contractul cu Unirea Alba Iulia. Celor doi li se mai poate alătura și Sergiu Costea, fotbalist exclus din lot, în ultimele etape.

„Alb-negrii” sunt pe locul 14, cu 12 puncte și -9 la adevăr, iar primăvara se anunță a fi mai mult decât greoaie pentru Unirea.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax