Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

”Simfonia toamnei”, activitate a copiilor de la Școala Gimnazială ”Mihai Eminescu” din Alba Iulia

Publicat

În perioada 20 – 23 noiembrie 2017, la Școala Gimnazială ”Mihai Eminescu” din Alba Iulia s-a derulat proiectul de activitate extracurriculară ”Simfonia toamnei”, coordonat Lucia Jimborean și Monica Grozav, în parteneriat cu Inspectoratul Județean Alba, Casa Corpului Didactic Alba, Biblioteca Județeană ”Lucian Blaga” Alba Iulia, Asociația ASTRA și ASTRA – tineret și Cercul literar-artistic ”Aripi de vis”, al Școlii Gimnaziale ”Mihai Eminescu” Alba Iulia. 

„Proiectul s-a născut din necesitatea imperioasă de a schimba modul de receptare și apreciere a frumosului existent în natură și în artă, astfel încât elevii să devină ei înșiși creatori și consumatori de frumos. Astfel, elevi din ciclul primar și gimnazial și-au pus în practică talentul de a desena, a cânta sau a recita poezii, într-un spectacol plin de culoare, cântece și zâmbet. Rezultatele s-au materializat în încântarea de pe fețele celor prezenți, dar și în expoziții cu lucrări ale elevilor” a declarat reprezentanta școlii, Miruna Furdui.

Prezentul proiect s-a derulat în paralel cu proiectul ”Săptămâna fructelor și a legumelor donate”, având ca scop ajutorarea grupurilor defavorizate,la care elevii școlii au participat cu entuziasm, dovedind dorința de a ajuta și compasiune față de semeni.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax