Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Simona Halep, eliminată la Beijing, în turul secund al turneului. Probleme medicale evidente

Publicat

Simona Halep (5 WTA) a părăsit atât Wuhan Open, dar şi China Open după al doilea meci disputat. A fost eliminată de Ekaterina Alexandrova (nr. 38 WTA) de la turneul de la Beijing, în două seturi, scor 2-6, 3-6.

Simona Halep a cedat doar două game-uri în duelul cu Peterson (57 WTA) şi mulţi au sperat că românca a scăpat de problemele fizice. Însă în duelul cu Alexandrova (38 WTA) din turul II, Simona a fost lipsită de mobilitate pe teren, scrie adevărul.ro.

Halep a pierdut primul set, în doar 30 de minute: 2-6. Alexandrova a pornit a avut 3-0 şi 5-2 şi s-a impus cu 6-2. Înaintea ultimului game, Simona a cerut intervenţia fizioterapeutului, care i-a făcut masaj, câteva minute, la coapsa stângă. În game-ul următor, a pierdut serviciul la 30.

În setul doi, românca a cedat punctul decisiv, făcând şi o greşeală dublă. Halep a punctat pe tabelă şi, cu un re-break, s-a apropiat la 1-2. Din nou însă, a cerut intervenţia fizioterapeutului pentru masaj la coapsa stânga. A pierdut serviciul: 3-1 Alexandrova.

Aceasta a obținut victorie 6-2, 6-3, iar Halep a părăsit şi China Open. Simona ar urma să joace în 14-20 octombrie, Kremlin Cup și în perioada 27 octombrie – 3 noiembrie, Turneul Campioanelor, Shenzhen.

sursă: adevărul.ro

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax