Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Simona Halep joacă la Cluj Napoca: A confirmat participarea la competiția Transylvania Open (WTA). Anunțul organizatorilor

Publicat

sursa foto: facebook/ Transylvania Open

Simona Halep, numărul 11 în tenisul mondial, a confirmat participarea la turneul Transylvania Open (WTA) care va avea loc în octombrie, au anunţat organizatorii pe pagina de Facebook a competiţiei de la Cluj-Napoca.

Cluj-Napoca va găzdui în perioada 23-31 octombrie al doilea turneu WTA din acest an, după ce Winners Open s-a desfăşurat în luna august, fiind câştigat de germanca Andrea Petkovic.

Cluj-Napoca este singurul oraş din Europa care deţine două licenţe WTA.

La turneul din octombrie vor fi puse în joc 280 de puncte WTA şi premii de 235.238 de dolari.

”Dubla campioană de Grand Slam şi-a confirmat oficial prezenţa la Transylvania Open”, precizează sursa amintită.

”Ultima dată când am văzut-o pe Simona la Cluj, pe terenul de joc, alături de fani, a fost în 2019, la Sports Festival. Ne bucurăm că a reuşit să îşi revină după accidentări şi abia aşteptăm să o primim acasă aşa cum se cuvine, cu tribuna plină.

Se anunţă deja o competiţie acerbă în octombrie, la Cluj. Transylvania Open este ultimul turneu înainte de WTA Finals, aşa că vom avea cu siguranţă un tablou foarte puternic!”, a declarat Patrick Ciorcilă, directorul turneului Transylvania Open, într-un comunicat remis Agerpres.

Cluj-Napoca, singurul oraş din Europa care deţine două licenţe WTA

Cluj-Napoca va găzdui în perioada 23-31 octombrie al doilea turneu WTA din acest an, după ce Winners Open s-a desfăşurat în luna august, fiind câştigat de germanca Andrea Petkovic.

Cluj-Napoca este singurul oraş din Europa care deţine două licenţe WTA. La turneul din octombrie vor fi puse în joc 280 de puncte WTA şi premii de 235.238 de dolari.

Biletele pentru Transylvania Open WTA250 vor fi puse în vânzare la începutul lunii octombrie, iar numărul lor va fi decis în funcţie de reglementările legale în vigoare la data respectivă.

Meciurile se vor juca în BT Arena, pe hard, iar competiţia va începe cu două zile de calificări. În cadrul turneului vor concura 32 de jucătoare la simplu şi 16 echipe la dublu.

Halep (care va împlini 30 de ani pe 27 septembrie) a participat în acest an la doar nouă turnee, dintre care la trei a abandonat, cele mai bune rezultate fiind sferturile de la Australian Open şi semifinala de la Stuttgart.

Fostul lider mondial va mai evolua până la Transylvania Open şi la turneele de la Indian Wells (6-17 octombrie), respectiv Kremlin Cup, de la Moscova (18-24 octombrie).

Din 2013, Simona Halep a câştigat cel puţin un titlu în fiecare an, cu excepţia lui 2021.
AGERPRES

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax