Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Simona Halep s-a calificat în finala Wimbledon. Românca, al doilea reprezentant al României care joacă finala, după Ilie Năstase

Publicat

Simona Halep s-a calificat în premieră în finala turneului de la Wimbledon, după ce a învins-o în penultimul act pe ucraineanca Elina Svitolina cu 6-1, 6-3. Halep este al doilea reprezentant al României care joacă finala la Wimbledon, după Ilie Năstase, care a pierdut finalele din 1972 şi 1976.

Simona Halep, în vârstă de 27 ani, numărul 7 mondial, a reuşit un meci formidabil şi va disputa prima sa finală la All England Club, după ce în 2014 juca semifinala.

În finala de sâmbătă, Halep o va înfrunta pe câştigătoarea dintre americanca Serena Williams, finalista de anul trecut, şi cehoaica Barbora Strycova.

Pentru Halep este a cincea finală de Grand Slam din carieră, după cele din 2018 de la Australian Open, 2014, 217 şi 2018 (campioană) la Roland Garros. Doar la US Open românca nu a apucat să joace cu trofeul pe masă, având o semifinală în 2015.

sursa: digisport.ro

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax