Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Simone Albani dă în judecată Consiliul Local Alba Iulia pentru modul cum s-a realizat revocarea sa din funcția de viceprimar

Publicat

Simone Albani este nemulțumit de modul în care s-a realizat revocarea sa din funcția de viceprimar și, mai mult, consideră că aceste demersuri sunt ilegale. Acesta a declarat că deja și-a angajat avocați și că intenționează să acționeze în instanță Consiliu Local Alba Iulia.

Liberalul Simone Albani, ales viceprimar al municipiului Alba Iulia la localele din 10 iunie, nu a petrecut mult timp la conducerea administrației locale. Acesta a fost revocat din funcție, la o lună după numire, de către consilierii locali PDL și PP-DD. Decizia luată în ședința de CL este, în opinia liberalului, incorectă și este hotărât să își caute dreptatea în instanță.

Simone Albani nu a dorit să facă încă public conținutul plângerii pe care o va înainta autorităţilor, dar a precizat că și-a angajat deja doi avocați, care lucrează deja la aceasta. Plângerea va fi înaintată cel mai probabil la începutul săptămânii viitoare.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax