Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Simone Albani despre revocarea sa din funcția de viceprimar al Alba Iuliei: „În procent de 99%, astăzi voi fi demis”

Publicat

Consilierii locali ai municipiului Alba Iulia vor supune astăzi la vot revocarea din funcție a viceprimarului liberal Simone Albani. Cu cele 12 voturi „pentru” ale consilierilor PDL și PP-DD, proiectul are toate șansele să treacă, iar primii care au devenit conștienți de această situație sunt reprezentanții USL. 

Întrebat despre acest subiect, Simone Albani s-a limitat să răspundă că este în proporție de 99% sigur că va fi demis, în timp ce liberalul Gabriel Pleșa a explicat și care sunt, în opinia sa, culisele acestei decizii: „Ceea ce se întâmplă acum denotă foarte clar instabilitatea la nivelul Consiliului Local, o consecință directă a rezultatelor alegerilor locale din acest an. Se vede clar că, fiind trei formațiuni politice, există posibilitatea ca cei de la PP-DD să facă jocurile ca majoritate și sunt foarte curios din partea cărui partid va fi propus noul viceprimar. Eu cred că acest proiect de hotărâre va trece, iar astăzi eu o să cer public demisia de onoare a viceprimarului Paul Voicu.

Atâta timp cât ești inculpat într-un dosar penal, nu poți să mai semnezi contracte și să distribui bani publici. Cred că ceea ce se va întâmpla astăzi în ședința extraordinară a fost pregătit de ceva timp. Nu cred că e o răzbunare la faptul că dorim să îl revocăm pe Paul Voicu și pur și simplu, în această perioadă de când a devenit viceprimar, Simone Albani a încurcat. Acesta a cerut documente și contracte și probabil că a deranjat”, a explicat consilierul Gabriel Pleșa.

Întrebat ce poziție va lua vizavi de revocarea viceprimarului Simone Albani, președintele PSD Alba, Ioan Dîrzu a declarat doar că se va lua cea mai bună hotărâre pentru USL: „Împreună cu liberalii vom discuta și vom decide ce vom face. Nu știm ce se va întâmpla în ședință, vă dați seama că noi am vrea să plece Paul Voicu și să rămână Albani”.

Reprezentanții USL sunt hotârâți să continue demersurile pentru revocarea din funcție a viceprimarului Paul Voicu iar cel mai probabil, un  proiect de hotărâre în acest sens va fi trecut pe ordinea de zi a ședinței ordinare de CL din această lună.

Reamintim că, în inițierea acestui proiect de hotărâre, PDL se bucură de susținerea PP-DD împreună cu care ar avea majoritatea. Consilierul PP-DD, Dorin Șerden explicat că, decizia de a merge împreună cu PDL pe acest proiect politic a fost luată la nivel central și că organizația de la Alba se va supune. Acesta nu a dorit să precizeze dacă noul viceprimar propus va veni din partea PP-DD sau PDL și a declarat doar că, și acest aspect este în continuare discutat cu conducerea centrală.

Revocarea din funcție a viceprimarului Simone Albani va fi supusă la vot, astăzi, începând cu ora 13.00, în cadrul ședinței extraordinare de Consiliu Local.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. mihaita

    marți, 24.07.2012 at 12:04

    Albani mai trezitiva si voi ca aberati vesnic !!!!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax