Contacteaza-ne si pe
Publicitate

AIUD

Simpozion Internațional de Sculptură în Marmură la Aiud. Primăria a făcut cumpărături pentru promovare. LISTA

Publicat

primaria aiud

Evenimentele dedicate Centenarului Marii Uniri vor începe la Aiud la finalul lunii aprilie.  În perioada 22 aprilie – 22 mai 2018 va avea loc Simpozionul Internațional de Sculptură în Marmură „100 – The Touch of Time” la care vor participa șapte sculptori de renume internațional. Aceștia vor sculpta în blocuri de marmură de aproximativ 2 m3 lucrări monumentale care vor rămâne ulterior în patrimoniul Municipiului. Evenimentul este organizat din fonduri proprii și sponsorizări. Pentru servicii de promovare, tricorui, brelocuri, pliante, invitații etc.  primăria Aiud plătește 26.173,15 de lei.  

Artiștii vor lucra într-un spațiu liber deschis vizitatorilor, locația fiind zona Cartodrom. Primăria și Consiliul Local Aiud propun ca tema să fie „Unirea”, evenimentul sărbătorind Centenarul Marii Uniri. În urma artiștilor vor rămâne opere de artă menite să aprecieze măreția momentului de la 1918. Printre altele, Simpozionul este menit să promoveze arta, să introducă tehnicile sculpturii în marmură populației locale și să îmbogățească spațiile publice din oraș cu lucrări de artă de înaltă valoare.

Sculptorii care vor fi prezenți la Aiud sunt următorii: Ciprian Hopîrtean (România), Andrej Mitevski (Macedonia), Djordje Cpajak (Serbia), Kamen Tanev (Bulgaria), Odysseas Tosounidis (Grecia), Valerian Jikia (Georgia) și Viktar Kopach (Belarus).

Potrivit SEAP, contractul pentru „Servicii promovare eveniment Simpozionul Internațional de Sculptură în Marmură-”100-The Touch of Tim” a fost atribuit  firmei S.C. EDGE MEDIA SRL S.R. din Alba Iulia pentru suma de 26.173,15 de lei (5.618,36  EUR). În urmă cu un an de zile firma se numea Wood Export SEL și avea sediul în Bistra. Potrivit Teremen.ro, firma nu are angajați și îl are ca unic acționar  pe Marius Adrian Perța. Firma mai figurează cu o achiziție directă din 10.10. 2017, de 8.000 de lei pentru „Centrul Cultural” Liviu Rebreanu Aiud. 

Ce se va face?

Concept + logo eveniment (și grafică materiale) =4.201 lei + tva

Banner 12m/2m, color, concept + execuție – 1 buc =2.677,6 lei + tva

Breloc metalic, calitate superioară, două inscripționări față/verso, concept – 1.000 buc =9226,8 lei + tva (9,20 de lei bucata)

Tricouri eveniment, diverse mărimi, multiple personalizări color brodate, concept + execuție – 20 buc =1.957,2 lei + tva  (97,86 de lei bucata)

Mapă eveniment cu buzunar + pliant interior 8 pagini, policromie, concept + execuție – 100 buc =1.495,86 lei + tva  (14,95 lei bucata)

Invitații cu plic, calitate superioară, color, concept + execuție – 100 buc =815,5 lei + tva  (8,15 lei bucata)

Afișe A3, concept execuție – 30 buc =269,81 lei + tva/ buc (8,99 de lei bucata)

Steaguri verticale cu suport, personalizate conform cerințelor, color, concept + execuție – 7 buc=4.729,9 lei + tva

Pliant pătrat – 100 buc =599,48 lei +tva (5,99 de lei bucata)

Diplomă/Distincții, înrămate, concept + execuție – 8 buc=200 lei+ tva (25 de lei bucata)


ȘTIREA TA - Dacă ești martorul unor evenimente deosebite, fotografiază, filmează și trimite-le la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. City

    marți, 17.04.2018 la 19:30

    Nu vede nimeni din DNA ????
    Le a adus in spate de la Bistra sau le a făcut din carioca ?
    Ciudat

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

EVENIMENT

VREMEA în ALBA: Răcire bruscă şi temperaturi sub zero grade noaptea. Prognoza pentru săptămâna 25-31 martie

Publicat

meteo

Vremea se răceşte din nou săptămâna viitoare, chiar dacă va fi cer mai mult senin. Doar luni temperaturile rămân la valori maxime de 19-20 de grade, iar marţi scad brusc la 10-12 grade Celsius şi sub zero grade noaptea. În weekend-ul viitor, se mai încălzeşte, însă doar până la 14-15 grade Celsius. La munte, vor […]

Citește mai departe
Publicitate

ECONOMIE

Autostrada Sebeş-Turda: De ce sunt puţine şanse să se circule curând pe A10, Aiud – Alba Iulia. Situaţia din şantier

Publicat

autostrada sebes turda lot 2

Lucrările foarte întârziate de pe Lotul II al Autostrăzii Sebeş-Turda blochează “la mijloc” investiţia. Dacă pe cei aproximativ 30 de kilometri de la Turda până la Aiud se circulă deja pe A10 din vara anului trecut, sunt şanse, din acest an şi pentru lotul 1, de 17 kilometri, de la Sebeş la Sântimbru. Rămâne însă […]

Citește mai departe
Publicitate

EVENIMENT

FOTO-VIDEO: Peste 800 de oameni au participat la Marșul pentru viață de la Alba Iulia

Publicat

mars alba

Peste 800 de tineri, figuri bisericești și familii cu copii au participat duminică la “Marşul pentru viaţă”, organizat de Protopopiatul Ortodox Alba Iulia și de cultele neoprotestante. Deși organizatorii se așteptau ca la marș să participe în jur de 500-600 de persoane, probabil vremea frumoasă de afară a făcut ca participarea să fie şi mai […]

Citește mai departe
Publicitate

ACTUALITATE

INCENDII de vegetaţie în Blaj, Poiana Aiudului şi Gârbova de Sus. Pompierii intervin cu trei autospeciale

Publicat

Pompierii din Alba acţionează, duminică după-amiaza, pentru stingerea a noi incendii de vegetaţie izbucnite în judeţ. Potrivit ISU Alba, în jurul orei 15.50, erau semnalate incendii de vegetatie la Poiana Aiudului, Gârbova de Sus şi Blaj. La Poiana Aiudului, pompierii intervin alături de SVSU Livezile. Revenim cu amănunte.

Citește mai departe
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate