Contacteaza-ne si pe
Publicitate

AIUD

Simpozion Internațional de Sculptură în Marmură la Aiud. Primăria a făcut cumpărături pentru promovare. LISTA

avatar

Publicat

Publicitate
primaria aiud

Evenimentele dedicate Centenarului Marii Uniri vor începe la Aiud la finalul lunii aprilie.  În perioada 22 aprilie – 22 mai 2018 va avea loc Simpozionul Internațional de Sculptură în Marmură „100 – The Touch of Time” la care vor participa șapte sculptori de renume internațional. Aceștia vor sculpta în blocuri de marmură de aproximativ 2 m3 lucrări monumentale care vor rămâne ulterior în patrimoniul Municipiului. Evenimentul este organizat din fonduri proprii și sponsorizări. Pentru servicii de promovare, tricorui, brelocuri, pliante, invitații etc.  primăria Aiud plătește 26.173,15 de lei.  

Artiștii vor lucra într-un spațiu liber deschis vizitatorilor, locația fiind zona Cartodrom. Primăria și Consiliul Local Aiud propun ca tema să fie „Unirea”, evenimentul sărbătorind Centenarul Marii Uniri. În urma artiștilor vor rămâne opere de artă menite să aprecieze măreția momentului de la 1918. Printre altele, Simpozionul este menit să promoveze arta, să introducă tehnicile sculpturii în marmură populației locale și să îmbogățească spațiile publice din oraș cu lucrări de artă de înaltă valoare.

Sculptorii care vor fi prezenți la Aiud sunt următorii: Ciprian Hopîrtean (România), Andrej Mitevski (Macedonia), Djordje Cpajak (Serbia), Kamen Tanev (Bulgaria), Odysseas Tosounidis (Grecia), Valerian Jikia (Georgia) și Viktar Kopach (Belarus).

Potrivit SEAP, contractul pentru „Servicii promovare eveniment Simpozionul Internațional de Sculptură în Marmură-”100-The Touch of Tim” a fost atribuit  firmei S.C. EDGE MEDIA SRL S.R. din Alba Iulia pentru suma de 26.173,15 de lei (5.618,36  EUR). În urmă cu un an de zile firma se numea Wood Export SEL și avea sediul în Bistra. Potrivit Teremen.ro, firma nu are angajați și îl are ca unic acționar  pe Marius Adrian Perța. Firma mai figurează cu o achiziție directă din 10.10. 2017, de 8.000 de lei pentru „Centrul Cultural” Liviu Rebreanu Aiud. 

Ce se va face?

Concept + logo eveniment (și grafică materiale) =4.201 lei + tva

Banner 12m/2m, color, concept + execuție – 1 buc =2.677,6 lei + tva

Breloc metalic, calitate superioară, două inscripționări față/verso, concept – 1.000 buc =9226,8 lei + tva (9,20 de lei bucata)

Tricouri eveniment, diverse mărimi, multiple personalizări color brodate, concept + execuție – 20 buc =1.957,2 lei + tva  (97,86 de lei bucata)

Mapă eveniment cu buzunar + pliant interior 8 pagini, policromie, concept + execuție – 100 buc =1.495,86 lei + tva  (14,95 lei bucata)

Invitații cu plic, calitate superioară, color, concept + execuție – 100 buc =815,5 lei + tva  (8,15 lei bucata)

Afișe A3, concept execuție – 30 buc =269,81 lei + tva/ buc (8,99 de lei bucata)

Steaguri verticale cu suport, personalizate conform cerințelor, color, concept + execuție – 7 buc=4.729,9 lei + tva

Pliant pătrat – 100 buc =599,48 lei +tva (5,99 de lei bucata)

Diplomă/Distincții, înrămate, concept + execuție – 8 buc=200 lei+ tva (25 de lei bucata)

1 Comentariu

1 Comentariu

 1. avatar

  City

  marți, 17.04.2018 la 19:30

  Nu vede nimeni din DNA ????
  Le a adus in spate de la Bistra sau le a făcut din carioca ?
  Ciudat

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ȘTIREA TA - Evenimentele nu se întâmplă doar în fața reporterilor profesioniști. Dacă ești martorul unor evenimente deosebite, fotografiază, filmează și trimite să vadă și alții ceea ce tu ai trait "live". Poți trimite prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

loading...
loading...
Publicitate

AIUD

FOTO: Un computer tomograf de ultimă generație a ajuns la Spitalul Municipal Aiud. Va intra în funcțiune anul viitor

avatar

Publicat

ct aiud

La Spitalul Municipal din Aiud a ajuns vineri, 14 decembrie, un computer tomograf (CT) de ultimă generație. Acesta va intra în funcțiune anul viitor, iar locuitorii din municipiu și din zonele învecinate nu vor mai fi nevoiţi să meargă în alte localităţi pentru a efectua investigaţiile medicale pe care le oferă aparatul. Administrația locală investește […]

Citește mai departe
Publicitate

CUGIR

UPDATE FOTO: INCENDIU în localitatea Vinerea. Camera unei locuințe, în care se afla o centrală pe lemne, a luat foc

avatar

Publicat

incendiu centrala lemne

Un incendiu a izbucnit vineri seara în localitatea Vinerea. Camera unei locuințe, în care se afla o centrală pe lemne, a luat foc.Potrivit ISU Alba, pompierii din Sebeș intervin cu o autospecială pentru stingerea unui incendiu în localitatea Vinerea. Incendiul este în camera unde se află centrala pe lemne. Există posibilitatea de extindere a focului […]

Citește mai departe
Publicitate

ACTUALITATE

Românii preferă leacurile ”băbești” în sezonul rece. O țuică și un vin fiert în loc de vaccin antigripal

avatar

Publicat

Mai mult de jumătate dintre români nu s-au vaccinat vreodată împotriva gripei, potrivit unui studiu. În anul 2017 au fost înregistrate la nivel național 128 de decese cauzate de forme complicate de gripă. Dintre cei intervievați, cei mai mulți au răspuns că evită să se vaccineze pentru că nu consideră acest lucru necesar. La sate […]

Citește mai departe
Publicitate

ACTUALITATE

Protecția Consumatorului va verifica informațiile nutriționale de pe produsele alimentare. PROIECT

avatar

Publicat

laborator larex

Conformitatea informațiilor de pe produsele alimentare vor fi verificate de un laborator specializat care va funcționa, de acum înainte, în subordinea Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorilor (ANPC). Potrivit unui proiect aflat în dezbatere la Ministerul Economiei, vor fi verificate de asemenea și game de produse textile, produse petroliere, jucării și produse biocide.În nota de fundamentare […]

Citește mai departe
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate