Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Simulare VIDEO: Peste 90 de milioane de morți și răniți, doar în primele ore ale unui război nuclear între SUA și Rusia

Publicat

YouTube video

Peste 90 de milioane de morți și răniți, doar în primele ore și continentul european distrus. Aceasta ar fi statistica sumbră a unui război nuclear între SUA și Rusia. Mai mulți oameni de știință care participă la un proiect al Universității Princeton au simulat un război nuclear între cele două mari puteri militare ale lumii.

Bazată pe pozițiile reale și cunoscute ale armelor nucleare, cercetătorii au simulat un conflict între SUA și aliații din NATO, împotriva Rusiei.

Simularea a fost începută de la premisa unui război cu arme convenționale, dar care escaladează rapid. În condițiile date, pentru a stopa avansarea trupelor aliate, Rusia lansează un atac nuclear dintr-o bază de lângă orașul Kaliningrad. Imediat, în răspuns, NATO răspunde cu un sigur atac nuclear, împotriva regiunii ruse.

În acel moment, un război nuclear tactic acoperă toată Europa. Rusia trimite aproape 300 de focoase nucleare pentru a lovi bazele și trupele NATO care avansează. NATO răspunde cu peste 180 de bombe lansate din avioane de luptă.

Cu Europa distrusă, NATO lansează aproape 600 de focoase, de pe teritoriul american și din submarine, țintele fiind bazele nucleare rusești.

Înainte să își piardă armamentul, rușii răspund cu un atac nuclear lansat din silozuri și vehicule de teren mobile încărcate cu focoase nucleare.

Pentru a opri orice manevră de recuperare sau regrupare a forțelor, cele două forțe combatante ar lansa atacuri nucleare împotriva celor mai populate 30 de orașe din SUA, dar și din Rusia.

În acest moment, rata morților și a răniților ar fi undeva la 85,3 milioane de oameni, iar la scurt timp, din cauza radiațiilor, ar depăși 90 de milioane de morți și răniți.

Cercetătorii au realizat această simulare pentru a sublinia consecințele catastrofale ale unui război dintre SUA și Rusia.

 

 

 

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax