Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Sindicaliştii din Sănătate, mulţumiţi de proiectul pentru salarizarea bugetarilor. Marius Sepi: „Sunt veşti bune, vom face o analiză”

Publicat

marius sepi Sindicaliștii din sănătate susţin că proiectul privind salarizarea bugetarilor aduce vești bune. Se consideră mulțumiți, considerând că au avut destulă influență pentru rezolvarea problemelor.

„Să zicem că sunt veşti bune. O să facem o analiză pe text, la nota de fundamentizare, să vedem dacă tot ceea ce am cerut noi se regăsește și în ordonanță. Și dacă este așa cum s-a discutat atunci probabil că vom fi mulțumiți”, a spus Marius Sepi, lider Sanitas, citat de Digi24.

„Din ianuarie, noi cei de la Sanitas, am spus foarte clar că înainte de a discuta de o lege de salarizare, trebuie să se rezolve și ilegalitățile din sănătate și asistența socială. Se pare că am avut destulă influență atâta timp încât azi s-a discutat mai pragmatic cu rezolvarea acestor problemă”, spune liderul Sanitas.

În acelaşi timp, sindicaliștii din învățământ sunt nemultumiți de noul proiect de salarizare propus de Guvern.

Citeşte şi Proiectul privind salarizarea bugetarilor, lansat în dezbatere publică de Ministerul Muncii. Salarii de bază și câștiguri medii

sursa: digi24.ro

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax