Connect with us
Publicitate

EDUCAȚIE

Sindicatele anunță grevă de avertisment în școlile din România, miercuri 19 ianuarie. Solicitările cadrelor didactice

Publicat

Sindicatele din învățământ anunță grevă de avertisment în toate școlile din România în care au membri, miercuri, 19 ianuarie 2022. în intervalul orar 11-13. 

Potrivit unui comunicat al Federației Sindicatelor Libere din Învățământ (FSLI) și Federației Sindicatelor din Educație „SPIRU HARET” (FSE) greva de avertisment va presupune încetarea lucrului în unitățile și inistituțiile de învățământ unde există membri ai celor două sindicate.

Printre solicitările sindicatelor, amintim acordarea salariilor de bază prevăzute de anexele la Legea-cadru nr. 153/2017 pentru personalul din învățământ (cadre didactice, personal didactic auxiliar și nedidactic), alocarea procentului de 6% din P.I.B. pentru finanțarea educației, acordarea unor sporuri pentru condițiile de muncă și suplimentarea numărului de posturi didactice auxiliare și nedidactice.

 Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Alba24 și pe Google News

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. Gelu Stoian

    sâmbătă, 15.01.2022 at 14:18

    DE CE Numai ” Numai ” ” de avertisment ” ? N-au Curajul sa o faca Greva=GREVA ???????????????????????

  2. De ce ?

    sâmbătă, 15.01.2022 at 15:47

    Pt.ca pun mascatii pe ei, fraiere, ca in Kazahstan ! Ar trebui sa ceara plafonarea la salariul mediu, a celor din primarii si alte institutii ale statului degeaba, renuntarea la pensii si sporuri speciale si desfiintarea atitor camere = parlament sau senat, care toaca bani degeaba !

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax