Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Sindicatul Europol: Cum arată noua uniformă și echipamentul de polițist, repartizate absolvenților de la Academie

Publicat

Sindicatul Europol a publicat vineri, 15 iulie, un set de fotografii în care prezintă uniforma pentru viitorii polițiști, precum și restul echipamentului: pulover polar, bereta, șapca și încălțămintea.

”Așa se pare că va arăta noua uniformă de poliție, iar în imaginile de mai jos veți regăsi jachetă de primăvară-vara (impermeabilă), pulover model polar, bereta, șepcuța și încălțămintea tactică.

Aceste articole sunt cele care au fost repartizate absolvenților din promoția 2022 a Academiei de Poliție „Alexandru Ioan Cuza”.

Așa se dorește a fi „noua uniformă” pentru care MAI-ul a stabilit ca polițiștilor să nu le mai fie acordată norma financiară lunară de echipare începând cu 1 octombrie 2022.

Cu privire la design-ul și calitatea articolelor din noua uniformă vă lăsăm pe voi să trageți concluziile, noi neputând să vă spunem la acest moment, după cum am anticipat, decât faptul că a primat cantitatea în fața calității”, au transmis reprezentanții angajaților din MAI, într-o postare pe Facebook.

 

 

sursa: Facebook Sindicatul Europol

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax