Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Singurătatea Regelui Mihai, în capela de la Lausanne! Mărturia cutremurătoare a unei jurnaliste ProTV

Publicat

Mărturie cutremurătoare a Alexandrei Tănăsescu, corespondentul ProTV la Lausanne. Aceasta a relatat pe contul ei de Facebook impresiile trăite luni, când sicriul Regelui Mihai a fost lăsat singur înainte și după slujba de la Biserica Ortodoxă. Departe de ochii publicului din România, interesul propriei familii pentru Regele Mihai, este minim.

”Ca om și jurnalist, am participat la multe înmormântări, dar aceasta este de departe cea mai tristă. Și nu pentru că este vorba despre Regele României, despre ultimul Rege al României, ci pentru că nu am simțit niciodată atâta singuratate în jurul unui sicriu.
Regele a ajuns azi, la biserica din Lausanne, singur. Dupa slujba, fiicele sale, principesele Elena si Sofia au plecat. La fel si prietenii de-o viata. Am ramas noi, jurnalistii, câteva măicuțe și câțiva români din Elvetia, care mai intra din când în când. Aici e Mihai I, un om singur” a scris Alexandra Tănăsescu.

Emblematic, a adăugat aceasta, este și afișul postat pe ușa bisericii din Lausanne, unde informațiile legate de programul serviciului religios sunt scrise, neglijent, de mână.

FOTO: Alexandra Tănăsescu, Zsolt Vago

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax