Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Remiză pe „Cetate”: FC Unirea nu a putut trece de arbitraj și de Arieșul Turda

Publicat

Unirea Alba Iulia a întâlnit, sâmbătă, pe Stadionul ”Cetate” din Alba Iulia, Arieșul Turda, într-un meci ce s-a încheiat nedecis, 0-0.

Veniți cu lecția învățată, elevii lui Florin Fabian s-au așezat bine în teren, nepermițând Unirii să-și creeze prea multe oportunități de a marca în primul act. Mai mult, Arieșul Turda a fost aproape de a marca, în două rânduri, însă Adrian Pascal și-a făcut datoria.

Actul secund a debutat cu  o mutare pentru „alb-negri”,  ”prințul” Călin Cristea i-a luat locul lui Nicușor Stanciu, iar fața Unirii a fost alta, însă dominarea elevilor lui Gabi Stan a fost fragmentată fie de brigada de arbitri, fie de jucătorii turdeni, care au tras de timp, de câte ori au avut ocazia. S-a încheiat 0-0 și Alba continuă lupta pentru evitarea retrogradării.

La finele jocului, tehnicianul albaiulienilor, Gabi Stan, nu a fost prea surprins de cele petrecute pe teren, întrucât el anticipa ceea ce avea să se întâmple sâmbătă pe teren. ”Pentru mine, situația e o surpriză și nu prea e, eu le-am zis toată săptămâna de ce este vorba și se pare că nu m-au înțeles, le-am spus că nu ne ia nimeni punctele în afară de noi, din păcate am întâlnit și o echipă incomodă, în repriza a doua au făcut anti-joc și noi n-am avut puterea să trecem peste aceste obstacole. N-am reușit să ducem o luptă la baionetă, sper ca în următoarele meciuri să rezolvăm”, a declarat Gabi Stan, antrenor principal FC Unirea Alba Iulia.

Stan a mai spus că, dacă echipa lui ar fi învins sâmbătă, aceasta putea fi considerată ca fiind o echipă bună. ”O echipă este bună dacă câştigă 3 meciuri, o echipă este foarte bună dacă câștigă 4 meciuri și o echipă mare câștigă cinci meciuri, noi am rămas la stadiul de echipă semi-bună, trebuie să muncim în continuare, rămâne totuși un punct câștigat, sunt două pierdute, dar e unul câștigat în clasament”, a mai spus Stan.

Unirea Alba Iulia a intrat în teren în următoarea alcătuire: Pascal – Bâlu, Camara, Potopea, Al. Giurgiu – Boboc, Plenicianu (60, S.Mureșan), Militaru, Spătaru (79, M.Oprea) – Stanciu (46, C.Cristea) – Câmpeanu.

Unirea Alba Iulia va întâlni în runda următoare Voința Sibiu, într-un meci ce va avea loc în deplasare.

Ce parere aveţi, va retrograda echipa de fotbal FC Unirea şi din Liga a II-a?

  • NU (68%)
  • DA (27%)
  • NU ŞTIU (5%)
  • Total voturi: 106

Loading ... Loading ...

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax