Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

SINUCIDERE la Penitenciarul Aiud: Un deţinut de 41 de ani, condamnat pentru omor calificat, şi-a pierdut viaţa după gratii

Publicat

Penitenciar Aiud

Penitenciar AiudUn bărbat de 41 de ani din judeţul Braşov, care executa o pedeapsă pentru omor, la Penitenciarul Aiud, a decedat, miercuri dimineaţa. Acesta şi-a pierdut viaţa după ce a luat mai multe pastile, iar personalul medical nu i-a mai putut salva viaţa.

Bărbatului i s-a făcut rău miercuri dimineaţa şi colegii de celulă au alertat personalul închisorii.

„Este vorba despre un bărbat de 41 de ani, din judeţul Braşov, care executa o pedeapsă cu închisoarea pentru omor calificat. S-a simţit rău, iar personalul medical din unitate şi un echipaj SMURD i-au acordat primul ajutor şi au efectuat manevre de resuscitare. Din păcate, viaţa acestuia nu a putut fi salvată. Decesul a fost declarat la ora 7.40”, a declarat purtătorul de cuvânt al Penitenciarului Aiud, Nicoleta Mătărângă, pentru Alba24.

În acest caz a fost declanşată o anchetă internă, pentru verificarea circumstanţelor în care s-a produs decesul şi au fost anunţate autorităţile – Poliţia şi Parchetul Aiud, pentru continuarea cercetărilor.

Bărbatul era încarcerat la Aiud din 2008 şi mai avea de executat 9 ani din pedeapsă.

Cauza exactă a morţii va fi stabilită de către medicii legişti.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax