Connect with us
Publicitate

AIUD

SINUCIDERE la Penitenciarul Aiud: Un deținut s-a spânzurat în baie

Publicat

Penitenciarul Aiud

Un deținut încarcerat la Penitenciarul Aiud s-a spânzurat, duminică dimineața, în baia camerei de deținere. 

Potrivit reprezentanților penitenciarului, în data de 08.03.2020, în jurul orei 06:20, personalul medical al Penitenciarului Aiud a intervenit pentru acordarea primului ajutor în cazul unei persoane private de libertate care a săvârșit un act de suicid, prin spânzurare, în grupul sanitar al camerei de deţinere.

Concomitent aplicării manevrelor de resuscitare, a fost apelat serviciul unic de urgență 112, în unitate prezentându-se două echipaje SMURD, dintre care unul cu medic. În ciuda eferturilor depuse de membrii echipajelor SMURD, decesul a fost declarat la ora 07:23.

Conform procedurilor legale, administrația locului de deținere a informat judecătorul de supraveghere a privării de libertate, Parchetul de pe lângă Judecătoria Aiud, Administrația Națională a Penitenciarelor și familia persoanei decedate.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax