Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Sistem de canalizare pentru preluarea apelor pluviale, pe o porțiune din strada care leagă municipiul Sebeș de DN 67C Transalpina

Publicat

Serviciul Public de Administrarea Patrimoniului Sebeș a lansat vineri, 22 aprilie, în Sistemul Electronic de Achiziții Publice (SEAP) o licitație pentru execuţia lucrărilor de canalizaţie pentru preluarea apei pluviale, pe segmentul de stradă Dorin Pavel – situat între intersecţia cu strada Teilor şi intersecţia cu strada Traian.

Valoarea totală a lucrărilor este estimată la 940.536,19 lei, fără TVA. 

Potrivit caietului de sarcini, în prezent pe strada Dorin Pavel nu există un sistem centralizat de colectare a apelor pluviale ajunse pe trotuare și pe partea carosabilă.

Lipsa acestui sistem face ca apele să fie transportate liber pe suprafața carosabilă și să stagneze în puncte de cotă minimă pentru un timp îndelungat.

De asemenea apele ajung în canalizarea menajeră solicitând rețeaua existentă și mărind mult debitele de ape uzate transportate și epurate.

S-au constatat, de asemenea, din cauza traficului intens, deteriorări ale fațadelor clădirilor de la stradă din cauza stropirii cu apă a acestora.

Rețeaua de canalizare gravitațională va avea o lungime totală de 920 metri.

 Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Alba24 și pe Google News

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax