Connect with us
Publicitate

BLAJ

Sistem de cronometrare multisport pentru scor și afișaj multimedia, pentru Sala Polivalentă din Blaj. Cât va costa

Publicat

Primăria Blaj cumpără cu peste 1,2 milioane de lei un sistem de cronometrare multisport pentru scor și afișaj multimedia, pentru dotarea Sălii Polivalente din municipiu. 

Primăria Blaj a lansat miercuri, 14 decembrie, în Sistemul Electronic de Achiziții Publice (SEAP) o licitație pentru achiziția unui sistem de cronometrare multisport pentru scor și afișaj multimedia BODET (sau echivalent) și a unui sistem de video replay, pentru dotarea Sălii Polivalente de spor.

Valoarea totală este estimată la 1.235.000 de lei, fără TVA.

Potrivit caietului de sarcini, asigurarea sistemului de cronometrare multisport pentru scor și afisaj multimedia și a sistemului de video replay este necesar pentru buna desfășurare a activităților sportive pe care sala polivalentă le va gazdui în competițiile sportive naționale și/sau europene. De asemenea, pentru omologarea la nivel național și/sau european a acestei săli de sport este necesară existența acestor sisteme.

Sala polivelentă de sport va avea o capacitate de 1890 locuri pe scaune și va respecta toate standardele naționale și europene pentru competițiile sportive de volei, handbal, baschet și tenis. Noua sală va fi dotată cu spațiile și echipamentele necesare care să asigure desfășurarea în cele mai bine condiții a competițiilor sportive, conform cerințelor de omologare a sălilor de sport:

  • CEV Voleyball Competitions Regulations 2016 (categoria 3)
  • EHF Arena Construction Manual (teren  handbal 48 x 28 m)
  • FIBA Europe – Official Basketball Rules
  • ITF tennis

Specificații sistem de cronometrare multisport pentru scor și afișaj multimedia

Sistemul performant de generare și afișare scor și mesaje multimedia, va permite reluarea acțiunilor jocului pentru spectatori și un ajutor în ședintele tehnice pentru dezvoltarea abilităților sportivilor, analiza jocului și dezvoltarea strategiilor de joc pentru discipline sportive precum: volei, handbal, baschet, tenis etc., cât și a diferitelor evenimente din domeniul entertaiment precum: show-uri, concerte, piese de teatru, etc.

Sistemul va fi un sistem complet, necesar dotării unei sali polivalente, fiind ușor de manipulat și întreținut datorită sistemului de coborâre automată a întregii structuri pentru mentenanță și întreținere la nivelul solului.

Prin software-ul de control Videosport și consola de control, se vor gestiona competițiile sportive și de divertisment într-o manieră simplă și intuitivă. Ramura principală a software-ului Videosport trebuie să permită redarea scorului și informațiilor despre joc, în același timp fiind disponibile gif-uri animate, prezentări ale jucătorilor și reclame ale sponsorilor. Software-ul va gestiona simultan mai multe surse de afișaj video diferite.

Controlul panourilor cu LED, monitorizarea și redarea conținutului se va realiza cu ajutorul software-ului de afișaj perimetral Videomedia, modul al sistemului principal Videosport. Software-ul va permite difuzare de videoclipuri, imagini și reclame pe soluții video LED, crearea mai multor liste de redare în funcție de momentele marcante ale jocului: pauză, înainte de joc etc., cât și gestionarea timpului de difuzare.

Pentru afișajele electronice LED se va instala un sistem de ridicare și susținere anume creat pentru aplicații în domeniul sportiv și cel al divertismentului. Sistemul va fi realizat cu 2 electropalanele pentru fiecare panou de afișaj cu LED.

Sistemul electric de ridicare și sustinere a afisajelor electronice va fi simplu și ușor de utilizat – fiabil și sigur în funcționare – de lungă durată și ușor de întreținut, fiind consacrat la nivel internațional ca soluția perfectă în teatre, centre sportive, locații pentru evenimente, locuri pentru evenimente multifuncționale, arene, atunci când vine vorba despre siguranța în funcționare a unui echipament amplasat deasupra oamenilor.

Comanda va consta dintr-o unitate de comandă a motorului pentru 2 electropalane. Sistemul trebuie să ofere oprire de grup integrată, ceea ce înseamnă că ori de câte ori limitele sunt depășite sau dispozitivele de siguranță ale unei unități sunt actionate, toate unitățile în mișcare sunt oprite.

Specificații sistem video replay

Sistemul video replay trebuie să fie o soluție accesibilă și ușor de utilizat care să aibă capacitatea de a realiza concomitent, atât înregistrări live, cât și reluări ale videoclipurilor înregistrate în orice eveniment sportiv. Sistemul trebuie să fie perfect pentru transmisiuni în direct și replay pe tabele electronice de afișaj, ridicând orice eveniment sportiv la un alt nivel.

Sistemul video replay va ajuta la menținerea publicului implicat în acțiunile jocului, va oferi antrenorilor o soluție puternică și eficientă pentru a dezvolta abilitățile sportivilor, a analiza jocul, și a dezvolta strategii de joc, va ajuta la evaluarea corectă a deciziilor luate de arbitrii în timpul evenimentelor sportive precum: competiții internationale de volei, baschet, handbal, tenis, badminton etc.

Sistemul video replay va fi format din consola video replay, camere video 4K și controller joystick. Sistemul va dispune de un afișaj color integrat care simplifică gestionarea și executarea fluxului de lucru în timp real.

Imaginile vor fi transmise mai departe la sistemul de cronometrare multisport Bodet sau echivalent prin cablu de fibră optică. Sistemul video de replay trebuie să aibă capacitatea de a realiza concomitent, atât înregistrări live, cât și reluări ale videoclipurilor înregistrate.

Consola video a sistemului de replay va prelua imaginile de la camera video 4K și le va înregistra direct pe un card SD. Intrările HDMI dispun de scalare încorporată, oferind conectivitate cu sursa video a sistemului.

Sistemul video de replay conține un controller al camerei video de tip joystick, care ajută la modificarea poziției/zoom al camerei de înregistrare în funcție de necesități.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. pilu

    vineri, 16.12.2022 at 13:56

    Mi se pare normal ca la aşa sală aşa tabelă. Bravo primare ! Trebuie să ajungem şi noi în rând cu lumea bună, că doar suntem în UE.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax