Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Sistem de frânare prins cu un „șoricel“ de plastic, descoperit la o autoutilitară. Improvizația i-a șocat pe inspectorii RAR

Publicat

 O autoutilitară din 2015, adusă din Austria, adusă la RAR pentru a fi înmatriculată în România a fost descoperită cu grave probleme la sistemul de frânare. Etrier era demontat de pe fuzetă și prins cu „șoricei” de plastic pe puntea spate, cu pistonul blocat cu o bucată de lemn.

„Imagini cu puternic impact emotional! Atragem frecvent atenția asupra importanței verificării amănunțite a autovehiculelor utilizate, înainte de achiziționare, pentru că anul fabricației sau proveniența nu pot garanta starea tehnică!

Reprezentanții RAR explică ce au descoperit : un etrier demontat de pe fuzetă și prins cu <șoricei. de plastic pe puntea spate, cu pistonul blocat cu o bucată de lemn pentru a nu ieși complet din locașul lui și a duce la pierderea lichidului de frână.

Eficiența la frânare a roții respective? Zero… Viața conducătorului auto? Pusă serios în pericol”, potrivit unei postări de pe pagina RAR de Facebook.

Potrivit sursei citate, la RAR Timiș a fost adus, pentru eliberarea cărții de identitate a vehiculului (CIV), un Renault Master fabricat în 2015.

„Noul proprietar l-a cumpărat personal din Austria, iar șocul pe care l-a avut când colegii noștri i-au prezentat ce au descoperit ne face să credem că omul a fost un cumpărător de bună-credință. Ne-a spus că a ajuns noaptea la întâlnirea cu vânzătorul, a inspectat vizual mașina și a decis să o cumpere.

Acest autovehicul a fost respins la RAR Timiș, nu a primit CIV și nu va primi documentul până când nu va fi readus în condiții tehnice optime. Ne bucurăm că noul proprietar s-a prezentat la RAR înainte de a circula cu autoutilitara încărcată cu marfă și nu vrem să ne gândim la ce s-ar fi putut întâmpla în cazul unei frânări de urgență. Nu vă puneți viața în pericol”, mai arată reprezentanții Registrului Auto Român.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
PublicitateParteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax