Connect with us
Publicitate

ADMINISTRATIE

Sistem de programare prin telefon, pentru depunerea dosarelor la Casa de Pensii Alba. Se încearcă eliminarea cozilor

Publicat

La Casa Județeană de Pensii Alba în perioada urmatoare se va stabili și implementa un mecanism de progamari telefonice pentru persoanele care trebuie să își depună dosarul la registratura instituției. 

Cu ajutorul programărilor telefonice se dorește eliminarea cozilor care se formează zilnic la ușa instituției, în plină pandemie de coronavirus.

”În urma semnalelor pe care mi le-au transmis cetățenii, în legătură cu numărul mare de persoane care vin la Casa de Pensii Alba pentru a-și depune dosarul în vederea pensionării, am avut o discuție cu directorul instituției pentru a găsi împreună soluția care să elimine cozile și să eficientizeze primirea solicitărilor.

Astfel, în perioada imediat următoare, CJP Alba va stabili un mecanism de programări telefonice, în așa fel încât fiecare persoană să știe în ce zi și la ce oră poate veni să depună dosarul, fără ca oamenii să mai fie nevoiți să petreacă timp inutil, așteptând la sediul instituției”, a scris secretarul de stat la Ministerul Muncii, Alin Ignat.

sursă foto: Facebook – Alin Ignat.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax