Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Sistem de supraveghere video inteligent și mobilier urban, în comuna Lupșa. Contractul de finanțare prin PNRR a fost semnat

Publicat

Primarul comunei Lupșa, Radu Penciu a anunțat joi semnarea unui nou proiect pentru comună, în valoare de aproape 1,9 milioane de lei, finanțat prin PNRR. 

„Am semnat, astăzi, la sediul Ministerului Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației din București, un nou proiect important pentru comuna noastră, în valoare de aproape 1,9 milioane de lei.

Proiectul este finanțat prin Planul Național de Redresare și Reziliență și presupune digitalizarea serviciilor publice prin achiziționarea unor softuri specializate, realizarea unui sistem de supraveghere video inteligent la nivelul comunei și achiziționarea de mobilier urban inteligent.

Acesta este al șaselea proiect de finanțare semnat pe Planul Național de Redresare și Reziliență pentru dezvoltarea Comunei Lupșa. În total, fondurile europene atrase de echipa Primăriei Lupșa prin PNRR depășesc 1,6 milioane de euro.

Vă mulțumesc tuturor pentru susținere! Împreună dezvoltăm Comuna Lupșa”, a transmis primarul Radu Penciu.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax