Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Sisteme de acces cu cardul și pentru platformele subterane de colectare a deșeurilor din Alba Iulia. Achiziția, făcută de Primărie

Publicat

Primăria Alba Iulia cumpără sisteme de acces controlat cu cardul pentru platformele subterane de colectare a deșeurilor urbane din municipiu.

Administrația locală vrea astfel să doteze platformele subterane cu același tip de sistem prevăzut deja pe noile module de colectare selectivă amplasate în oraș. Accesul la fiecare punct de colectare se va putea face controlat, pe bază de cartelă, doar de către locuitorii arondați acestuia.

Primăria Alba Iulia a lansat marți, 5 iulie, o achiziție publică pentru cumpărarea unui sistem de acces controlat cu cardul, în vederea dotării a 23 de platforme subterane pentru colectarea selectivă a deșeurilor urbane din municipiu. Data limită de depunere a ofertelor este 13 iulie.

Potrivit caietului de sarcini, accesul la platformele subterane pentru depozitarea deșeurilor se va face pe bază de card pentru persoanele care se vor aronda platformei respective.

În acest sens, platformele subterane de colectare a deșeurilor urbane realizate pe domeniul public al municipiului Alba Iulia vor fi cu un sistem de acces cu cardul care să asigure accesul pentru cele 4 coșuri de inserție ale fiecărei platforme.

Pentru accesul controlat cu cardul este necesar ca platformele subterane să fie dotate cu cititor de card privind controlul accesului, acumulator reîncărcabil și panou solar. Panoul solar urmează să fie instalat pe un stâlp din aluminiu cu înălțimea liberă de 2 metri, care va fi montat pe platforma superioară a punctului de colectare.

Sistemul va trebui să susțină funcționarea a minim 4 coșuri de inserție pentru fiecare punct de colectare, privind controlul accesului cu cardul pe toată durata unei zile 24h – zi/noapte.

Sistemul de acces controlat cu cardul trebuie să fie antivandalism, rezistent la apă și praf, să funcționeze la temperaturi între -40 și +60 de grade Celsius, să asigure posibilitatea de deconectare rapidă în caz de defecțiune, să asigure posibilitatea de conectare/mentenanță de pe platformă fiecărui punct de colectare.

Numărul de deschideri pe acumulator, fără încărcarea de la panourile solare, trebuie să fie mai mare de 300.

Yala electromagnetică va fi cu limba de minim 1,5 cm, iar butonul cu led trebuie să fie cu revenire, antivandalism.

foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. pilu

    joi, 07.07.2022 at 11:27

    Ce-s cu pozele astea anacronice ? Aşa ceva se putea vedea acum trei ani, astea sunt total nefucţionale datorită ălora care ridicau gunoiul. Nu le convenea să tot ridice la ele cu instalaţia hiraulică şi prin noiembrie 2020 au defectat disribuitorl hiraulic,aşa cum este şi acum. Totuşi lângă, au pus din alea noi cu cartelă, care se pare că funcţionează.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax