Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Sistemul de avertizare al Holzindustrie Schweighofer Sebeș a respins un transport de lemne ”neclar”

Publicat

Sistemul de monitorizare prin GPS a materialului lemnos al fabricii Holzindustrie Schweighofer a emis o alertă pentru una dintre livrările către platforma industrială din Sebeș, după ce a identificat anumite neclarități cu privire la un transport. În urma investigațiilor, transportul a fost respins, a anunțat compania.

Compania informează publicul atunci când descoperă livrări de buștean cu proveniență controversată. În urmă cu câteva zile, respectiv în data de 8 februarie 2018, sistemul a emis o alertă privind o livrare către fabrica de cherestea HS de la Sebeș. Practic, locul de origine declarat în documentele însoțitoare ale transportului nu coincidea cu datele înregistrate în sistemul fabricii.

În consecință, livrarea a fost respinsă, iar materialul lemnos a fost refuzat. „Transportul nu s-a conformat criteriilor noastre stricte de aprovizionare și, prin urmare, a fost refuzat. Aceasta demonstrează că sistemele noastre de securitate sunt foarte eficiente. Și în luna august a anului trecut am respins trei încărcături, iar furnizorul a fost suspendat” a spus Michael Proschek-Hauptmann, directorul Departamentului de Conformitate și Sustenabilitate HS.

În medie, 70 de camioane duc zilnic lemn la fabricile de cherestea din România, operate de Holzindustrie Schweighofer.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate