Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Sistemul eDAC, folosit la maxim de polițiștii din Alba. În 48 de ore au fost verificate peste 1000 de persoane și mașini

Publicat

Sistemul eDAC este folosit la maxim de polițiștii din Alba. Aceștia realizează constant acțiuni cu efective mărite pentru a verifica persoanele sau autoturismele ce tranzitează străzile din județul Alba. 

Rezultatele sunt comunicate de către reprezentații IPJ Alba, la intervale regulate de timp, în buletinele de presă. Spre exemplu în doar 48 de ore au fost verificate peste 1000 de persoane și autoturisme. 

Potrivit IPJ Alba, în ultimele 48 de ore, polițiștii și jandarmii din județul Alba au continuat acțiunile, în sistem integrat, pentru combaterea faptelor de natură penală și contravențională și pentru prevenirea incidentelor care ar putea afecta liniștea cetățenilor din județ.

În cadrul activităților desfășurate, au fost efectuate, prin intermediul aplicației eDAC, 808 verificări de persoane și 506 verificări de autovehicule, pentru a preveni și combate posibile fapte ilegale.

Au fost constatate 220 de abateri de natură contravențională, majoritatea la normele legale privind circulația pe drumurile publice, care au fost sancționate cu amenzi în valoare totală de 57.145 de lei.

Au fost efectuate 158 de testări privind conducerea sub influența alcoolului sau a altor substanțe, a fost reținut un permis de conducere unui conducător auto care a pus în pericol siguranța altor participanți la trafic, au fost retrase șapte certificate de înmatriculare și au fost constatate 34 de infracțiuni.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate